منیعی: استقلال العین را ببرد، راحت تا فینال می رود، آجورلو آبرویش را برای تراکتورسازی گذاشت
به گزارش کولو، بازیکن پیشین تیم استقلال معتقد است که این تیم اگر العین را شکست بدهد، می تواند تا فینال لیگ قهرمانان آسیا جلو برود.

جهت دریافت مشاوره خدمات تراکت چیست از بهترین و باتجربه ترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ تراکت های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.
میثم منیعی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران، درباره ملاقات روز دوشنبه استقلال مقابل العین امارات در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، گفت: با توجه به اینکه تجربه این بازی ها را در استقلال و پاس دارم، می دانم استقلال اگر بتواند بازی را ببرد، راحت می تواند تا فینال لیگ قهرمانان آسیا برود. استقلال تیم جوان، خوب و دونده ای دارد. علیرضا منصوریان به جوانان اعتماد کرد و حالا نتیجه آن را می بیند.
وی اضافه کرد: این ملاقات در تهران برگزار می گردد و استقلال میزبان است. استقلال باید گل بزند و گل هم نخورد که این خیلی مهم است. شاگردان منصوریان ضد حمله را به خوبی پیاده می نمایند و اگر در آزادی گل نخورد، در امارات حریف سرسختی برای تیم العین خواهند بود. زمانی که در پاس بودم، دقیقاً در همین مرحله با العین بازی کردیم، اما از آنها شکست خوردیم و حذف شدیم. العین وقتی ما را برد، در مرحله بعد هم 6 گل زد و راحت تا فینال جلو رفت. استقلال هم اگر بتواند به سلامت از این مرحله عبور کند، رسیدن به فینال دور از دسترس نخواهد بود.
بازیکن پیشین پاس با اشاره به قرار دریافت نام جواد نکونام در بین گزینه های سرمربیگری تراکتورسازی، اعلام نمود: یک سال در تراکتورسازی بودم. مردم، فرهنگ و تیم های آنها را می شناسم و می دانم مردم تبریز شب و روز و دل خوشی شان تراکتورسازی است. جوان های آذربایجان، تراکتورسازی را به عنوان یک نماد، دوست دارند. من کاری به نکونام و بقیه ندارم، اما آقای آجورلو پیش از اینکه گزینه ها را انتخاب کند، آبرویش را دوست دارد، چون آن را ذره - ذره جمع نموده است. اگر یک گزینه را می آورد، حتما روی آن خیلی فکر نموده است. آجورلو مدیری است که با لابی یا یک روزه به یک نتیجه نمی رسد. وقتی گزینه ای را در نظر می گیرد، پشت آن برنامه ای دارد و تصمیمش را در راستای موفقیت تراکتورسازی می گیرد. با شناختی که از آجورلو دارم، مطمئنم که اصلح ترین گزینه را برای راهنمایی تراکتورسازی انتخاب خواهد نمود.
منیعی یادآور شد: نکونام بازیکن بزرگی بود و تجربه زیادی دارد. اگر هر سال یک چیز از یک مربی یاد گرفته باشد، الان می تواند آنها را در تراکتورسازی پیاده کند، اما همه چیز در مربیگری تجربه است. وقتی مجید جلالی روز اول به پاس آمد، کسی فکر نمی کرد بتواند کاری بکند، چون او تجربه ای نداشت، اما آجورلو قهرمانی را از روز اول در ذهن بچه ها گذاشت. در آن موقع جلالی از نظر فنی و آجورلو از نظر تجربه دست به دست یکدیگر دادند و تیم قهرمان شد. این خاطرات حالا می تواند در تراکتورسازی تکرار گردد.
وی اعلام نمود: سال گذشته آجورلو در یک هفته، تیم بسیار خوبی بست که آن تیم اگر بدشانسی نمی آورد، قهرمان می شد. آجورلو یک ریشه آذری هم دارد و در این مدت از آبرو و اعتبارش برای تراکتورسازی گذاشت. مردم آذربایجان مطمئن باشند که دلخوشی آجورلو هستند. او حتی بیشتر از زمانی که در پاس بود، در تراکتورسازی جنب وجوش دارد و بهترین گزینه را برای تیمش انتخاب خواهد نمود.
منبع: تسنیم