نقش باکتری های روده بر شدت عوارض کرونا

به گزارش کولو، پژوهشگران می گویند میکروبیوم روده می تواند در واکنش سیستم ایمنی بدن در مقابل کووید-19 دخیل باشد و بالقوه در شدت و پیامد نهایی آن در فرد تاثیر داشته باشد.

نقش باکتری های روده بر شدت عوارض کرونا

بر اساس یک تحقیق ترکیب باکتری های روده در بیماران مبتلا به کووید-19 در مقایسه با افراد سالم تغییر می نماید

یک پژوهش جدید حاکی از آن است که مقدار باکتری های جهازهاضمه می تواند در شدت و طول مدت بیماری کووید-19 تاثیر داشته باشد. پژوهشگران متوجه شده اند که باکتری های روده بیماران مبتلا به کووید-19 که واکنش های سیستم ایمنی بدن را تنظیم می نمایند، تا 30 روز پس از بهبودی از بیماری همچنان کاهش یافته یا از میان می فرایند.

باکتری های جهاز هاضمه یا میکروبیوم به هضم غذا یاری می نمایند، اما پژوهش ها نشان می دهد که این باکتری ها همچنین در سلامت ما نیز نقش دارند. یک تیم پژوهشگران دانشگاه چینی هنگ کنگ بر روی این که آیا تعداد باکتری های روده در عفونت به کووید-19 دخیل هستند یا نه، تحقیق کردند.

آن ها نمونه های خون، مدفوع و سابقه پزشکی یک صد بیمار مبتلا به کووید را با نمونه های مشابه از 78 فرد سالم مقایسه کردند. نتیجه این تحقیقات که در نشریه گات منتشر شد، نشان می دهد که ترکیب باکتری های روده در بیماران مبتلا به کووید-19 در مقایسه با افراد سالم تغییر نموده است.

این گزارش می گوید میکروبیوم روده می تواند در شدت عوارض کووید-19 و احتمالا تغییر در سیستم ایمنی بدن بیمار نقش داشته باشد. در این میان، آزمایش نمونه خون بیماران مبتلا به کووید حاکی ازعدم تعادل در باکتری های روده بوده است که ممکن است به دلیل افزایش میزان خون در مولکول هایی باشد که با التهاب مبارزه می کردند.

پژوهشگران می گویند میکروبیوم روده می تواند در واکنش سیستم ایمنی بدن در مقابل کووید-19 دخیل باشد و بالقوه در شدت و پیغامد نهایی آن در فرد تاثیر داشته باشد.

دانیل دیویس، استاد ایمونولوژی در دانشگاه منچستر با اشاره به این پژوهش می گوید: اطلاعات ما از میکروب های داخل روده در سال های اخیر بسیار گسترش یافته است. آن ها با بیماری هایی از آسم گرفته تا اسکلروز چندگانه و سرطان مرتبط شده اند؛ بنابراین جای تعجب نیست که شدت عوارض کووید-19 نیز با ترکیب میکروبیوم بدن فرد مرتبط باشد.

اما جزئیات این امر هم مهم است. یک کشف مهم این است که خصوصیات معین میکروبیوم روده بیمار پس از خروج ویروس از بدن همچنان ادامه یافته است. این احتمال وجود دارد که این تغییرات در آن چه به عنوان کووید بلندمدت شناخته می گردد، دخیل باشند. در حال حاضر این در حد نظریه باقی است و نیازمند تحقیقات بیشتری است.

در مجموع، این پژوهش جدید هنوز به یک پیغام روشن عمومی در چارچوب درمانی منتهی نمی گردد، اما زمینه را برای علوم گسترده و جدید فراهم می نماید. پرفسور نیل مَبات، استاد کرسی ایمونولوژی در موسسه رازلین و دانشکده سلطنتی مطالعات دامپزشکی وابسته به دانشگاه ادینبورگ می گوید: این پژوهش جالبی است، اما هنوز پرسش های بسیاری در خصوص آن مطرح است.

باید تحقیقات بیشتری در خصوص این که آیا میکروب های روده در شدت عوارض کووید-19 در بیماران دخیلند یا (تغییرات در آن ها) صرفا نتیجه عفونت در روده و سیستم ایمنی بدن است، انجام داد. همچنین روشن نیست که آیا این تفاوت ها پیش از ابتلا به کووید-19 در بیمار وجود داشته است و این که آیا این تغییرات در بیماران کرونا در دیگر نقاط دنیا هم مشاهده شده است یا نه.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید
انتشار: 29 بهمن 1399 بروزرسانی: 29 بهمن 1399 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 1440

به "نقش باکتری های روده بر شدت عوارض کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نقش باکتری های روده بر شدت عوارض کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید