لمپارد: بازی چلسی و تاتنهام شوی من و مورینیو نیست

به گزارش کولو، فرانک لمپارد، سرمربی چلسی، در تلاش است که در آستانه دیدار برابر تاتنهام شایعات مربوط به رقابت شخصی خودش با ژوزه مورینیو را کاهش دهد.

لمپارد: بازی چلسی و تاتنهام شوی من و مورینیو نیست

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، چلسی روز یکشنبه به مصاف تاتنهام خواهد رفت و در صورت شکست در این بازی از منطقه کسب سهمیه پایین آمده و به دلیل تفاضل گل پایین تر از تاتنهام در رده پنجم جدول رده بندی جای خواهد گرفت. ستاره های این بازی بدون شک سرمربیان تیم ها هستند چرا که لمپارد شاگرد ژوزه مورینیو بوده و حالا جای مربی سابق خود را روی نیمکت آبی پوشان لندن گرفته است.

مورینیو یک ماه قبل هدایت تاتنهام را بر عهده گرفت و پیروز شد با 4 پیروزی در 5 بازی فاصله بین تیم فعلی با باشگاه قبلی خود را کم کند. لمپارد در آستانه این دیدار در گفتگو با خبرنگاران در کمپ تمرینی تیم خود گفت: مسئله این است که این بازی شوی من و ممورینیو نیست. این بازی ما برابر تاتنهام است.

من می خواهم او را شکست دهم. او نیز می خواهد من را شکست دهد، چون سرمربی سابق چلسی است و سرمربی سابق من بوده و حالا هدایت تاتنهام را بر عهده دارد و می خواهد برابر ما پیروز باشد. من همیشه احترام بسیاری برای تمام مربیانم قائل هستم. اگر لازم باشد به آن ها پیام دهم یا زنگ بزنم همیشه آن ها را سرمربی یا آقا خطاب می کنم. قرار دریافت برابر او باعث افتخار است، اما من می خواهم شکستش دهم. حالا من بازیکن سابق هستم و این طرف زمین قرار دارم و دیگر او را سرمربی صدا نمی کنم. اما این از احترامی که برای او قائل هستم کم نمی کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 18 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 645

به "لمپارد: بازی چلسی و تاتنهام شوی من و مورینیو نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لمپارد: بازی چلسی و تاتنهام شوی من و مورینیو نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید