5 روش درمانی ساده برای درد های عضلانی و اسکلتی

به گزارش کولو، درد های اسکلتی عضلانی به طور معمول بر استخوان ها، مفاصل، رباط ها، عضلات و تاندون ها تأثیر می گذارند. این درد ها ممکن است یا به طور ناگهانی بروز پیدا نمایند یا مزمن و طولانی مدت باشند.

5 روش درمانی ساده برای درد های عضلانی و اسکلتی

در حالی که بعضی از درد های استخوانی عضلانی احتیاج به جراحی و مصرف دارو دارند، بعضی دیگر نیز به وسیله روش های جایگزین تسکین می یابند. سبک زندگی سالم در کاهش این درد ها نقش چشمگیری دارد. عادات سالم غذایی و ورزش از جمله رفتار هایی هستند که در این زمینه مفید عمل می نمایند. در ادامه به بعضی دیگر از عادات سالم اشاره می گردد که درد های اسکلتی عضلانی را کاهش و تسکین می دهند و رویکردی کامل برای مدیریت درد مزمن دارند.

1) تنفس عمیق

تمرینات تنفسی یک راه بسیار مؤثر در کاهش استرس و تسکین درد است. برای اثربخشی بهتر و بیشتر، ابتدا به پشت دراز بکشید و برای احساس راحتی و آرامش، یک بالش زیر سر خود قرار دهید. یک دست را روی جناغ و دست دیگر را زیر قفسه سینه خود قرار دهید و تنفس شکمی را تمرین کنید. آهسته و کنترل شده نفس بکشید. این تمرین تنفسی را روزانه به مدت پنج دقیقه انجام دهید تا تأثیر آن را روی کاهش استرس و متعاقباً تسکین درد ها ببینید.

2) حفظ تحرک

در بعضی مواقع، تسکین درد احتیاجمند یک استراحت جزئی است نه استراحت مطلق. بخصوص در مواقعی که درد در ناحیه کمر باشد، حفظ تحرک لازم است. احتیاج به ورزش های حرفه ای و شدید نیست؛ قدم زدن آرام یا حتی حرکات ملایم کششی به تسکین درد های ماهیچه ای و استخوانی یاری می نماید. بر اساس مطالعات اخیر، به نظر می رسد تحرک و انجام فعالیت های فیزیکی معمول با تحمل درد مرتبط است. ورزش شدید یا آرام حتی در حد 10 دقیقه به افزایش آستانه تحمل درد یاری کند. هرچه فعال تر باشید، مقدار تحمل شما بالاتر خواهد بود.

3) هیدراتاسیون (آبرسانی بدن)

کم آبی بر تمام بافت های بدن، از جمله ماهیچه ها و مفاصل تأثیر می گذارد و تحقیقات نشان می دهد این موضوع منجر به سردرد، التهاب و درد مفاصل می گردد. روزانه به جای نوشیدن قهوه و دیگر نوشیدنی ها، یک لیوان آب بنوشید و به سادگی درد های مفصلی را کاهش دهید.

4) انجام حرکات کششی ساده

اگر زمان زیادی را پشت میز می نشینید و در قسمت بالای کمر و گردن درد دارید، سعی کنید چند بار در هفته حرکات کششی فوقانی انجام دهید. همانطور که روی صندلی خود نشسته اید، دست ها را به پشت سر ببرید و آرنج خود را باز کنید. خود را به سمت عقب بکشید تا زمانی که کشش را در قفسه سینه و قسمت بالای کمر خود احساس کنید. سعی کنید 10 ثانیه در این حالت بمانید و سه مرتبه این کار را تکرار کنید. این حرکت ساده، برای سلامت و تقویت استخوان و ماهیچه بسیار مفید است.

5) مثبت اندیشی

هرگاه در ناحیه کمر یا زانو احساس درد می کنید، ممکن است ناخودآگاه به این فکر کنید که مشکل جدی یا حتی شکستگی پیش آمده باشد. تحقیقات نشان داده است که مثبت اندیشی می تواند به کاهش درد های کمر و ناحیه پشت یاری کند. درد های منطقه ها تحتانی کمر معمولاً بیشتر طول می کشند و دلیل آن شاید ثبت درد در حافظه مغز باشد و دلیل این پدیده را باید در افکار شخصی و نگرش فرد بیمار به مقوله درد جست وجو کرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: فرارو
انتشار: 20 شهریور 1402 بروزرسانی: 20 شهریور 1402 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 2288

به "5 روش درمانی ساده برای درد های عضلانی و اسکلتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 روش درمانی ساده برای درد های عضلانی و اسکلتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید