استان زنجان قابلیت فراوری سالانه 3 هزارتن گوشت بوقلمون را دارد
به گزارش کولو، به گزارش خبرنگاران و به نقل از جهادکشاورزی استان زنجان، رحمان رستمخانی اضافه نمود: استان زنجان با فراوری بیش از 10 درصد گوشت بوقلمون یکی از قطب های فراوری این محصول در کشور بوده و در حال حاضر 19 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 145 هزار و 600 قطعه در استان در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه نخستین واحد پرورش بوقلمون گوشتی استان در قالب تکمیل زنجیره فراوری بوقلمون شمالغرب کشور راه اندازی می گردد،ادامه داد: در صورت فعال بودن کل ظرفیت استان و با احتساب 2 دوره پرورش درسال، استان زنجان قابلیت فراوری سالانه بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون را دارد.
معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از فراوری بالغ بر 2 هزار و 130 تن گوشت بوقلمون طی نه ماهه نخست امسال در استان زنجان اطلاع داد و توضیح داد: در این راستا در استان اکثرا از نژادهایBUT6، نیکولاس و هیبرید که عمدتاً از کشورهای اروپایی و کانادا وارد کشور می شوند مورد استفاده قرار می گیرد.
رستمخانی اعلام کرد: در امسال همچنین نخستین واحد پرورش بوقلمون مادر گوشتی استان به ظرفیت 5 هزار قطعه در قالب تکمیل زنجیره فراوری بوقلمون شمال غرب کشور راه اندازی شد، که با افتتاح این واحد فراوریی علاوه بر صرفه جویی ارزی و وابستگی نداشتن به واردات جوجه یک روزه بوقلمون، سالانه بیش از 600 هزار قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی فراوری و عرضه خواهد شد.
منبع: خبرگزاری مهر