استان زنجان قابلیت فراوری سالانه 3 هزارتن گوشت بوقلمون را دارد

به گزارش خبرنگاران و به نقل از جهادکشاورزی استان زنجان، رحمان رستمخانی اضافه نمود: استان زنجان با فراوری بیش از 10 درصد گوشت بوقلمون یکی از قطب های فراوری این محصول در کشور بوده و در حال حاضر 19 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 145 هزار و 600 قطعه در استان در حال فعالیت هستند.

استان زنجان قابلیت فراوری سالانه 3 هزارتن گوشت بوقلمون را دارد

وی با بیان اینکه نخستین واحد پرورش بوقلمون گوشتی استان در قالب تکمیل زنجیره فراوری بوقلمون شمالغرب کشور راه اندازی می گردد،ادامه داد: در صورت فعال بودن کل ظرفیت استان و با احتساب 2 دوره پرورش درسال، استان زنجان قابلیت فراوری سالانه بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون را دارد.

معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از فراوری بالغ بر 2 هزار و 130 تن گوشت بوقلمون طی نه ماهه نخست امسال در استان زنجان اطلاع داد و توضیح داد: در این راستا در استان اکثرا از نژادهایBUT6، نیکولاس و هیبرید که عمدتاً از کشورهای اروپایی و کانادا وارد کشور می شوند مورد استفاده قرار می گیرد.

رستمخانی اعلام کرد: در امسال همچنین نخستین واحد پرورش بوقلمون مادر گوشتی استان به ظرفیت 5 هزار قطعه در قالب تکمیل زنجیره فراوری بوقلمون شمال غرب کشور راه اندازی شد، که با افتتاح این واحد فراوریی علاوه بر صرفه جویی ارزی و وابستگی نداشتن به واردات جوجه یک روزه بوقلمون، سالانه بیش از 600 هزار قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی فراوری و عرضه خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: بروزرسانی: 7 آذر 1398 شناسه مطلب: 480

به "استان زنجان قابلیت فراوری سالانه 3 هزارتن گوشت بوقلمون را دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استان زنجان قابلیت فراوری سالانه 3 هزارتن گوشت بوقلمون را دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید