اقبال عمومی به مهارت آموزی افزایش مطلوبی داشته است
به گزارش کولو، تهران (پانا) - عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی اختصاص منابع مالی بیشتر به آموزش و پرورش را زمینه ساز موفقیت بیشتر این وزارتخانه در توسعه هنرستان ها دانست.
حسین حق وردی در گفت وگو با خبرنگار پانا، درباره راهکار تقویت خلاقیت ها و استعدادهای دانش آموزان گفت: پرورش خلاقیت و استعدادهای دانش آموزان در برنامه ششم توسعه در نظر گرفته شده و مقرر شده است 50 درصد از ظرفیت آموزشی به هنرستان های فنی و حرفه ای اختصاص یابد.
وی افزود: تا به امروز 37 درصد از این مساله محقق شده این میزان فضای آموزشی به هنرستان های فنی و حرفه ای اختصاص یافته است. البته در این مسئله نیز آموزش و پرورش مقصر نیست چون اگر منابع لازم در اختیار آنها گذاشته می شد قطعا در دستیابی به درصد بیشتری از این موضوع، پیروز تر می شدند.
حق وردی ادامه داد: برای رسیدن به این 50 درصد باید از ظرفیت خیرین مدرسه ساز استفاده کنیم. اکنون در همین 37 درصد نیز ظرفیت کلاس های هنرستان ها را افزایش داده ایم و به جای اینکه در کلاس هنرستان 25 نفر داشته باشیم 30 تا 35 دانش آموز داریم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: این تعداد دانش آموز در کلاس های فنی حرفه ای زیاد است و اگر تعدادشان کمتر باشد، امکان پیروزیت بیشتری خواهند داشت و استعدادهای دانش آموزان کشف و خلاقیت آنها شکوفا می شود.
این نماینده مجلس یازدهم گفت: در برنامه ششم توسعه به بیش از 3200 واحد هنرستانی نیاز داریم. در شرایط فعلی 16 هزار هنرآموز و 25 هزار استادکار نیاز است.
وی با بیان اینکه اقبال عمومی به سمت مهارت آموزی به خصوص در شاخه کاردانش افزایش مطلوبی داشته است تاکید کرد: با توجه به افزایش اقبال عمومی باید زیرساخت های لازم هم فراهم شود. از شروع سال تحصیلی 1401-1400 تا به امروز بیش از 400 میلیارد تومان اعتبار به هنرستان ها در استان های مختلف اختصاص یافته است.
منبع: خبرگزاری پانا