چاپسویی سبزیجات یک نودل چینی خاص
به گزارش کولو، اگر سبزیجات را از غذاهای چینی حذف کنید تعداد خوراک هایشان شاید از نصف هم کمتر گردد. چینی ها در خوراکی های گوشتی و دریایی شان از انواع و اقسام سبزیجات هم استفاده می نمایند.
نمونه ای از یکی از خوراک های گیاهی چینی را البته با نودل امتحان کنید.
مواد مورد احتیاج
2 ق س روغن زیتون
یک ق س روغن کنجد
یک ق م سیر و زنجبیل رنده شده
50 گرم فلفل دلمه ای
50 گرم کرفس
50 گرم کدوی سبز
50 گرم هویج
50 گرم کلم سفید
50 گرم پیازچه
50 گرم جوانه ماش
50 گرم قارچ
2 /1 پیمانه آب مرغ
یک ق س آرد ذرت
یک بسته نودل تخم مرغی
3 پیمانه آب
1. سبزیجات (فلفل دلمه ای، کرفس، کدوی سبز، کلم سفید و هویج) را خلال کنید سپس پیازچه ها را هم ریز، خرد کنید سپس قارچ ها را هم ورقه ورقه کنید. روغن زیتون را در تابه بریزید.
همه سبزیجات خلال شده، سیر و زنجبیل و بعلاوه قارچ ها را به جز پیازچه و جوانه ماش داخل تابه ریخته، به مدت سه دقیقه تفت دهید.
2. آب مرغ و آرد ذرت را با هم مخلوط نموده و به همراه روغن کنجد، به مواد درون تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر حرارت دهید. در سرانجام پس از خاموش کردن شعله اجاق، پیازچه ها و جوانه ماش را به آنها بیفزایید.
3. مقداری آب (حدود سه لیوان) روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس نودل را از بسته درآورده، در آب جوش بیندازید. سه دقیقه برای نرم شدن نودل کافی است. آنها را از آب درآورده، در آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج گردد. برای سرو کردن، نودل را به همراه سبزیجات تزئین کنید.
فوت وفن
اگر روغن کنجد دودی باشد، طعم بهتری به غذا می دهد.
یه جور دیگه
به جای تابه معمولی از تابه wok هم می توانید بهره ببرید. در این تابه ها مواد به طور یکنواخت حرارت دیده و به سرعت پخته می گردد
از کجا بخریم؟
روغن کنجد دودی و نودل تخم مرغی را می توانید از سوپرمارکت های بزرگ تهیه کنید.
منبع: همشهری آنلاین