برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
به گزارش کولو، منصور رضایی، مصرف ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و گفت: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آب پز و یا تنوری طبخ گردد. افزودن انواع چاشنی ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب پز موجب بهبود طعم و مزه آن می گردد.
وی اضافه نمود: چای سبز با داشتن اندازه قابل توجه آنتی اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز و آلودگی ها می گردد.
رضایی ادامه داد: نوشیدن چای سبز باعث آرامش و برطرف التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی می گردد، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن می تواند مضر باشد.
وی اضافه نمود: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، می تواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش گردد.
منبع: گردشبان