رژه دریایی ناوهای هند و استرالیا در آب های چین

به گزارش کولو، کشتی های جنگی هند و استرالیا و چندین کشور دیگر برای انجام رژه دریایی وارد بندر کینگدائوی چین شدند. این رزمناوها در حالی به چین رسیدند که این کشور با وجود تنش های منطقه ای، اخیرا دست دوستی به سوی شماری از کشورها دراز نموده است.

رژه دریایی ناوهای هند و استرالیا در آب های چین

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

به گزارش یورونیوز، چین بناست روز سه شنبه 70 امین سالگرد تأسیس ناوگان دریایی آزادی خلق را با نمایش ناوها، کشتی های جنگی و زیردریایی های اتمی تازهٔ خود جشن بگیرد.

هند با وجود حمایت چین از رقیب منطقه ای اش پاکستان و نیز وجود اختلاف هایی بر سر مرزهای زمینی دو کشور، با ناوشکن ای. ان. اس کلکته در این رژهٔ دریایی حاضر شده است. حال آنکه پاکستان که متحد نزدیک چین به شمار می رود در این رژه حضور ندارد.

ناخدای این ناو تازه هند، که به موشک های راهنمایی شونده نیز مجهز است، ضمن تأکید برآنکه این کشتی جنگی از برترین دستاوردهای نظامی هند است گفت این ناوشکن با تضمین امنیت از سوی ناوگان دریایی چین و از راستا آبی حساس تایوان به کینگدائو آمده است.

از سوی دیگر استرالیا، همپیمان نظامی ایالات متحده نیز ناوشکن اچ. ام. ای. اس ملبورن را برای شرکت در این برنامه نمایش توان دریایی روانه آبهای چین کرد. استرالیا نیز در ماه های گذشته بر سر دخالت احتمالی چین در سیاست های خود با این کشور درگیر چالش شده بود، چالشی که به منع واردات تولیدات شرکت چینی هوواوی شد.

هوواوی که تولیدکننده عمده تجهیزات مخابراتی و به ویژه اینترنت نسل پنجم است سال گذشته از سوی ایالات متحده و شماری از متحدانش به بهره برداری از این تجهیزات برای جاسوسی اطلاعات به سود دولت چین متهم شده بود.

ژاپن نیز با فرستادن یک ناوشکن در این رژه دریایی شرکت نموده است. این نخستین حضور یک کشتی جنگی ژاپنی در آبهای چین از سال 2011 میلادی تا کنون به شمار می رود. در مجموع 13 کشور در این رزمایش دریایی محبت آمیز شرکت دارند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 4 دی 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 540

به "رژه دریایی ناوهای هند و استرالیا در آب های چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رژه دریایی ناوهای هند و استرالیا در آب های چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید