طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

به گزارش کولو، شیرینی ناپلئونی (به انگلیسی: Napoleon) یا میل فُی (به فرانسوی: Mille-feuille) (فراگویی فرانسه: /mil fœj/) در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ و تاریخچه فرانسوی است.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته ، ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا که خاستگاه قدیمی فرانسوی دارد درست می گردد. به طور سنتی در میان لایه های این خمیر کرم کاستارد فرانسوی واقع شده است و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می گردد.

مواد لازم شیرینی ناپلون

خمیر هزارلا یا میل فوی آماده1 بسته
خامه فرم گرفتهیک و نیم پیمانه
خلال یا پودر بستهبرای تزیین
پودر قندبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی ناپلون

  1. برای تهیه شیرینی ناپلئونی می توانید خمیر هزار لا را داخل منزل تهیه کنید یا آن را به صورت آماده خریداری کنید.
  2. قبل از اینکه تهیه شیرینی را آغاز کنید، فر را روشن کنید و روی 180 درجه سانتگیراد تنظیم کنید. خمیر هزارلا در اغلب سوپر مارکت های عظیم و فروشگاه های مواد غذایی قابل دسترسی است. بعد از اینکه خمیر را باز کردید بدون اینکه لایه کاغذی زیر خمیر را جدا کنید به همان صورت آن ها را روی سینی فر باز کنید. بعد از طریق چاقو آن را به تکه هایی با ابعاد مساوی به سلیقه خودتان تقسیم کنید.
  3. اکنون سینی را داخل فر قرار بدهید و 15-20 دقیقه که بستگی به نوع فر شما دارد، زمان بدهید تا خمیرها بپزند و حجم آن ها 2 تا 3 برابر گردد.
  4. پس از اینکه خمیر حسابی حجم گرفت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه بدهید تا کاملاً خنک شوند. همانطور که می دانید، نان های مابین این شیرینی بسیار ترد و شکننده هستند و به همین دلیل باعث می گردد میل کردن این شیرینی کمی سخت گردد. ما برای لایه های میانی این شیرینی به مقداری پودر نان هزارلا احتیاج داریم پس، از قسمت هایی که کوچکتر و یا نامتقارن هستند بهره ببرید. اگر خمیر شما زیاد پف نموده است و کار کردن با آن سخت است با چاقو به آرامی روی آن ضربه بزنید تا هم پف آن بخوابد هم از خرده های نان آن برای لایه های شیرینی بهره ببرید. خرده های نان را از طریق دست پودر کنید.
  5. اکنون خامه فرم گرفته را که از قبل آماده نموده اید و یا آماده خریداری نموده اید را داخل قیف بریزید. اگر قیف نداشتید موردی ندارد می توانید به راحتی این کار را ادامه بدهید.
  6. یک تکه از نان ها را روی صفحه ای صاف قرار بدهید و با یاری قیف بدون ماسوره یا حتی از طریق یک چاقو مقداری از خامه را بردارید و یک لایه را کاملاً به خامه آغشته کنید. سپس کمی از پودر نان هزارلا را روی لایه خامه ای بپاشید.
  7. و بعد یک لایه دیگر از نان را روی لایه زیرین قرار بدهید و با فشار کم دست، آن را روی جای خودش ثابت نگه دارید و مجدداً مرحله قبل را تکرار کنید.
  8. می توانید دوباره برای لایه سوم هم این مراحل را انجام بدهید. هرچه تعداد لایه ها بیشتر باشد خوردن آن سخت تر می گردد. این کاملا سلیقه ای است سپس روی لایه آخر مقداری خامه بزنید و روی آن نان های خرد شده بریزید و مقداری پودر قند روی آن الک کنید و با پودر پسته و خلال پسته آن تزیین کنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 27 مهر 1399 بروزرسانی: 27 مهر 1399 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 1199

به "طرز تهیه شیرینی ناپلئونی" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه شیرینی ناپلئونی" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی ناپلئونی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید