طرز تهیه کیک شنی آسان

به گزارش کولو، دلیل این نام گذاری روکش شیرعسلی و پودر نارگیل است که مثل شن روی سطح کیک پخش می گردد. این کیک شنی آسان و خوش طعم را می توانید برای ایام عید تهیه کنید و پس از برش دادن، با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید.

طرز تهیه کیک شنی آسان

به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسینه

مواد لازم برای کیک شنی:

آرد دولیوان دسته دار فرانسوی +دوقاشق غ

شکر یک لیوان

شیر یک لیوان داغ

روغن یک لیوان سر خالی

تخم مرغ 4 عدد

وانیل نصف قاشق چ

بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری

پودر هل یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک شنی:

برای روی کیک بعد از پخت

نصف قوطی شیر عسلی

پودر نارگیل بو داده نصف لیوان

دوستان نارگیل رو توی تابه بریزید و هم بزنید تا شیری رنگ بشه

ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید (همش با دورتند همزن). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گوله ای نباشه.توی قالب مستطیلی 23×35یا قالب 20 ×39 هم مناسبه حتی تابه های پیرکس.کفشو با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای 180 بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت 35 تا40 دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست.

نکته:

تمام مواد کیک باید به دمای محیط برسه

فر از قبل روشن و باشه .

موفع پخت روی کیکتون بایدطلایی رو به سرخ باشه.)

بهد از اینکه کیک رو از فر درآوردید تا کیکتون داغ داغه شیر عسلی سرد رو روش بریزید نصف قوطی کافیه با پشت قاشق به همه جا برسونید بعد پودرنارگیل بوداده رو روش بریزید مثل شن به همه جا بپاشید بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودرپسته تزیین کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 6 بهمن 1399 بروزرسانی: 6 بهمن 1399 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 1396

به "طرز تهیه کیک شنی آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک شنی آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید