مسجد شیخ زاید؛ دیدنی بی مثال در امارات

به گزارش کولو، امارات متحده که بطور خلاصه آن را امارات خطاب می نمایند و به زبان انگلیسی UAE خوانده می گردد، در جوار خلیج فارس است و اگر مروری به گذشته آن کنید و تصاویر و دانسته های خود را با شکل و شمایل امارات فعلی مقایسه نمایید، قطعا حیرت زده خواهید شد! امارات از شهرهای مختلف و بسیار جذابی برخوردار بوده که از معروف ترین آن ها می توان به دبی و ابوظبی که اتفاقا پایتخت اماراتی ها نیز شمرده می شوند، اشاره نمود. اصولا در همه جای جهان گردشگران و عاشقان سفر با شنیدن نام امارات یاد زیبایی سازه های مدرن و همچنین بلندی برج ها می افتند که البته با کمال احترام به سلیقه و شنیده های آنان این بار ما می خواهیم به سراغ یکی از مهمترین جاذبه های توریستی کشور امارات یعنی مسجد شیخ زاید ابوظبی برویم و شما را با جذابیت های وصف نشدنی معماری مسجد شیخ زاید آشنا نماییم.

مسجد شیخ زاید؛ دیدنی بی مثال در امارات

از وبسایت دولت جمهوری اسلامی ایران دیدن نمایید.

دیدنی های مسجد شیخ زاید ابوظبی

اگر بخواهیم بطور مفصل در مورد زیبایی های ظاهری و همچنین جذابیت های معماری مسجد شیخ زاید برایتان صحبت کنیم، باید حالا حالاها بنویسیم و شما مخاطبان نیز بخوانید تا تازه به توصیف درستی از گنبد سفید رنگ و بزرگ این مسجد برسید. واقعیت این است که دست و زبان از تشریح پارامترهای تماشایی و سبک معماری هنرمندانه ای که در ساخت این مسجد به کار رفته، کاملا قاصر و ناتوان هستند. مسجد شیخ زاید نمونه شاخص یک جاذبه بی همتا در دنیا ما بوده که جز پایتخت کشور امارات در هیچ کجای این خاکی نمی توانید مشابه آن را پیدا کنید! فارغ از سبک و سیاق معماری این بنا، وجود لوستری در داخل آن که به گفته حاضران در مکان یکی از بزرگترین لوسترهای دنیا است، در کنار وجود یکی از وسیع ترین و با ارزش ترین فرش های دنیا که از مساحتی بالغ بر 7000 مترمربع برخوردار است، سبب می گردد تا شما گردشگران مسلمان حتما در اولین فرصت به فکر ترتیب دادن برنامه ای جهت بازدید از این بنای مهم مذهبی در کشور امارات باشید. البته از قلم نیاندازید که زیبایی های معماری مسجد شیخ زاید تنها معطوف به بخش های داخلی آن نمی گردد و بهتر است شما بازدیدتان را از نمای بیرون و همچنین حیاط داخلی شروع کنید که تقریبا بخش اعظمی از حیاط آن با کریدورهای مرمری و منقش تزئین شده که خیلی بعید است سبب جلو توجه شما نگردد! همچنین، پیشنهاد می کنیم با اینکه عکاسی در محیط این بنا از قوانین و شرایط خاصی برخوردار بوده، اما حتما از حوض آبی که درست نزدیک به درب ورودی مسجد جای داشت، عکسبرداری کنید که نمای منعکس شده فوق العاده ای از مسجد شیخ زاید ابوظبی را در تلاطم جریان آبی خود به نمایش درآورده است.

راهنمای راستا دستیابی به مسجد شیخ زاید

با توجه به جذابیت های بصری و همچنین اهمیت مکانی این بنا، روزانه صدها نفر گردشگر داخلی و خارجی از این بنای باشکوه و بسیار دیدنی بازدید بعمل می آورند که اگر شما هم در صدد سفر به امارات برای تماشای این مسجد سفیدرنگ هستید، باید بگوییم هم می توانید بصورت مستقیم از فرودگاه شهر ابوظبی راهی این جاذبه گردشگری شوید که در این صورت بدون احتساب بار ترافیکی خیابان های ابوظبی چیزی نزدک به 20 دقیقه سفر شما از مبدا فرودگاه تا مقصد مورد نظرتان که مسجد شیخ زاید باشد، به طول خواهد انجامید و اگر هم ساکن شهر دبی و یا راهی بی مثال ترین شهر اماراتی ها (دبی) باشید، می توانید به روش های مختلف خود را به ابوظبی و سپس مسجد بزرگش برسانید. گفتنی است مدت زمان دستیابی به مسجد شیخ زاید اوظبی از شهر دبی بصورت زمینی در حدود 90 دقیقه تخمین زده شده که شما قادر خواهید بود برای این منظور از تاکسی ها و همچنین خودروهای اجاره ای استفاده نمایید. بد نیست بدانید که درست در محیط خارج از مسجد هم تاکسی هایی جهت رساندن مجدد شما به شهر دبی، تدارک دیده شده اند.

ساعات بازدید از این مسجد مشهور اسلام

برای بازدید و گشت و گذاری محترمانه در بخش های مختلف مسجد شیخ زاید شما می توانید هر روزی را که صلاح دانسته اید، انتخاب کنید، زیرا درب های این مسجد در روزهای شنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 صبح لغایت 22 و در روزهای آدینه نیز از ساعت 16:30 لغایت 22 بر روی عموم بازدید نمایندگان و نمازگزاران عزیز باز است. البته توجه داشته باشید که آخرین زمان جهت وارد شدن به مسجد مربوط به ساعت 21:30 می گردد. گردشگران و علاقمندان به بازدید از این مسجد بزرگ و نامدار دنیای فراموش ننمایند که صبح های تمام آدینه های سال به غیر ماه مبارک رمضان تنها درب های مسجد شیخ زاید بر روی عبادت نمایندگان باز بوده و هیچ گردشگری حق ورود به فضای داخلی این مکان مذهبی را ندارد. در ماه رمضان نیز آدینه ها بطور کل این مسجد بسته و در روزهای شنبه تا پنجشنبه هم تنها از ساعت 9 صبح لغایت 14 درب های آن بر روی بازدیدنمایندگان باز هستند.

مناسب ترین زمان بازدید از این بنا

حضور و بازدید از معماری مسجد شیخ زاید محدود به هیچ فصل و ماهی از سال نمی گردد و شما می توانید در هر ساعتی از عمر و زندگی خود که اراده کردید، جهت بازدید از این مکان مذهبی و قابل احترام اقدام نمایید. منتها از قلم نیاندازید که بازدید در روز از این مسجد در مقایسه با بازدید از آن در دل تاریکی های آسمان، از حال و هوای متفاوتی برخوردار است که البته باید در این تفاوت بصری به خط مشترک روز و شب یعنی غروب آفتاب نیز اشاره کنیم. به هر حال ما به شما توصیه می کنیم چنانچه محل اقامتتان نزدیک به مسجد شیخ زاید بود، یکی دو ساعت مانده به غروب آفتاب در این مکان حاضر شوید تا هم از زیبایی های محیطی و هم از جمع شدن نمازگزاران لذت ببرید.

قوانین مربوط به عکاسی در مسجد

عکاسی از این مسجد یا حتی دریافت فیلم از آن به شرط استفاده شخصی بلامانع است. منتها شما توجه داشته باشید که باید در تمام عکس و فیلم هایتان از این بنا، ظاهری موجه و رفتاری مناسب با شئونات اسلامی داشته باشید که در غیر این صورت، حتما با تذکر ماموران امنیتی مسجد شیخ زاید روبرو خواهید شد. از قلم نیاندازید این بنا از وسعت بسیار بزرگی برخوردار بوده که اگر بخواهید در عکس های خود تمام شکوه و جلال آن را به تصویر بکشید، باید تا حد امکان از عریض ترین لنزهای دوربین عکاسی یا فیلمبرداری استفاده نمایید.

نکاتی شگفت انگیز در مورد این مسجد

یکی از نکات فوق العاده جذابی که بهتر است به عنوان یک بازدید نماینده از آن آگاه باشید، به کار بردن میلیون ها تن سنگ از نوع مرمر سفید در ساخت این بنا بوده که سبب درخشان بودن آن در طول روز و همچنین آبی رنگ شدن نمای کلی آن در هنگام تاریکی آسمان شهر ابوظبی شده است. همچنین، قالی بزرگ و سبز رنگی که درست در جلوی درب ورودی این مسجد قرار داده شده نیز از بزرگترین و نفیس ترین قالی ها در دنیاست. به غیر از این ها، بطور دقیق در مسجد شیخ زاید ابوظبی از 24 لوستر بزرگ کریستالی و فوق العاده شیک بهره برده اند که همه آنان از جنس کریستال سواروفسکی هستند و در شهر مونیخ پرداخته شده اند. البته در بدنه این لوسترهای کریستالی از قسمت های طلایی نیز بکار برده شده که طلای به کار رفته در این قسمت ها از نوع 24 عیار است. در کنار تمام این نکات شگفت انگیز، بد نیست بدانید که کلا در ساخت این مسجد از 82 گنبد کوچک و بزرگ نیز استفاده بعمل آورده شده و هزینه ورود یا همان بازدید از بخش های مختلف آن کاملا رایگان هست.

نوع پوشش بازدیدنمایندگان و نمازگزاران

قطعا تمام گردشگران مسلمان و همچنین نمازگزارانی که به قصد عبادت و بندگی به طرف مسجد شیخ زاید حرکت می نمایند، خوب می دانند که باید از چه نوع پوشش و لباس مناسب و تمیزی برخوردار باشند، منتها شما این را هم بدانید که اگر بسته به هر دلیل و شرایطی پیروز به پیدا کردن لباس مناسب یا تمیز جهت ورود به بخش داخلی نشده اید، اصلا جای نگرانی نیست، زیرا در داخل مسجد لباسی مناسب به نام عبا را بطور کاملا رایگان در اختیارتان قرار می دهند تا بتوانید با ظاهری ایده آل از این مکان بازدید بعمل آورید. همانطور که در بخش قوانین مربوط به عکاسی هم گفتیم، بهتر است برای حفظ ارزش و مقدسات مسلمین هم که شده از دریافت تصاویر سلفی صرف نظر کنید و بیشتر به فکر لذت بردن از حضورتان در چنین مکان بزرگ و باشکوهی باشید. از قلم نیفتد که همراه داشتن مواد غذایی و خوراکی های مختلف به هنگام ورود به شبستان و دیگر بخش های داخلی این بنا ممنوع بوده و بهتر است با خود چیزی به داخل مسجد نبرید. از طرفی خیالتان آسوده باشد در بخش داخلی این مسجد یک اغذیه فروشی نیز ایجاد شده که می توانید پس از گردش و بازدید از بخش های مختلف مسجد، مقداری خوراکی تهیه فرمایید.

منبع: همگردی
انتشار: 25 فروردین 1399 بروزرسانی: 23 مهر 1399 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 844

به "مسجد شیخ زاید؛ دیدنی بی مثال در امارات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسجد شیخ زاید؛ دیدنی بی مثال در امارات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید