چگونه خوش عکس باشیم؟

به گزارش کولو، خبرنگاران : تا به حال برایتان پیش آمده جلوی آینه ژستی بگیرید که بسیار مجذوب کننده جلوه کنید، اما با همان ژست مقابل دوربین، عکس تان خیلی بد از آب در بیاید؟ همه ما چنین تجربه ای را داریم و شاید احساس کنیم واقعا بد عکسیم!

چگونه خوش عکس باشیم؟

اما صبر کنید! در این مطلب ترفند هایی را به شما یاد می دهیم که نه تنها جلوی چشم دیگران بدرخشید بلکه در عکس ها نیز همان چیزی باشید که دوست دارید.

ابروهایتان می توانند جادو نمایند

این یک ترفند به درد بخور است که مخصوصا وقتی که برای بیرون رفتن از خانه عجله دارید به کارتان می آید. تیره کردن ابرو ها با سایه، چهره تان را تقویت نموده و قاب بهتری به صورت تان می دهد. پس حتما پیش از بیرون رفتن از خانه، ابروهای تان را با سایه و یا مداد ابرو، تیره و مرتب کنید. قبل از قرار گرفتن جلوی دوربین هم، به ابروهای تان رسیدگی نموده، آن ها را سایه بزنید و مرتب کنید.

لباس های گشاد و آویزان مقابل دوربین خوب نیستند

شاید برخی وقت ها لباس های گشاد و آویزان بپوشید و حس خوبی هم داشته باشید، اما خوب است بدانید این مدل لباس ها جلوه ای مقابل دوربین ندارند، مخصوصا برای ریزاندام ها. پس اگر می دانید قرار است جایی بروید که عکس هم از شما می اندازند حتما به این مورد بیشتر توجه کنید و لباسی بپوشید که اندام تان را خوب و متناسب نشان بدهد، مخصوصا اینکه بهتر است آستین های لباس تان به بازوهای تان بچسبند.

دست هایتان را طرفین باسن تان قرار دهید، اما زاویه دار

قرار دادن دست ها در طرفین باسن، شما را مجذوب کننده تر نشان می دهد، زیرا باعث می گردد بازوهای تان خوش فرم و قوی به نظر برسند، اما مشکل اینجاست که اغلب کاملا واضح است که سعی دارید ژستی بگیرید که خوب به نظر برسید.

ترفندی که باید برای اصلاح این ژست تان به کار ببرید تا طبیعی تر به نظر برسد این است که بازوهای تان را به سمت عقب زاویه بدهید، نه اینکه آن ها را هم راستا با خط افقی بدن تان نگه دارید. با این روش نه تنها بازوهای تان قوی به نظر می رسند، بلکه بدون اینکه به نظر برسد کوشش می کنید ژستی ساختگی بگیرید، زاویه مناسب برای عکس را می سازید.

تا جایی که می توانید زاویه بسازید

صورت خود را صاف و مستقیم مقابل لنز دوربین نگیرید و تمام رخ نباشید، در عوض زوایایی نسبت به دوربین ایجاد کنید که مجذوب کننده تر به نظر برسید. کمی پاهای تان را خم کنید، یا روی هم بیندازید و ژست خوبی برای عکس تان بگیرید.

اگر مقابل دوربین سرتان را بالا بگیرید، چهره تان کسل و خسته نماینده به نظر خواهد رسید و حتی مکن است غیر طبیعی هم جلوه کند، چون در واقع انگار جلوی دوربین راحت نیستید. اما اگر جوری قرار بگیرید که یک طرف بدن تان را بیشتر نشان دهید، یا زاویه ایجاد کنید، حتی اگر صورت تان مستقیم جلوی دوربین باشد، عکس شما خیلی مجذوب کننده تر و طبیعی تر خواهد بود.

هر چیزی که دوربین روی آن فوکوس کند، بزرگ تر به نظر خواهد رسید

اگر دوست دارید در عکس لاغرتر بیفتید، می توانید از این ویژگی به نفع خودتان سود ببرید. سعی کنید بدن تان را دورتر از دوربین بگیرید یا اگر می خواهید صورت تان درشت نیفتد، صورت خود را از لنز دورتر نگه دارید و همانطور که در بالا گفتیم با زوایا بازی کنید. زاویه دار کردن بدن تان به شما یاری می نماید به نسبت هایی که ایده آل تان است، در عکس های تان دست پیدا کنید.

به رنگ لب هایتان توجه کنید

یک لبخند زیبا در عکس خیلی بیش از آنچه فکرش را می کنید مهم است و لب های درخشان و خوش رنگ، لبخندتان را مجذوب کننده تر هم می نمایند. البته شما باید رنگی برای رژلب تان انتخاب کنید که با رنگ پوست تان هماهنگی داشته باد، اما در عین حال مراقب باشید براق یا خیلی روشن و بی رنگ نباشد.

رژگونه را نباید فراموش کنید

رژگونه از ضروریات است! اگر گونه های تان رنگ ملایمی نداشته باشند، صورت تان ممکن است در عکس بیحال به نظر برسد. از یک سایه صورتی ملایم روی مرکز گونه های تان بهره ببرید تا صورت تان فُرم بهتری بگیرد.

اگر بنشینید، به چیزی تکیه دهید یا چیزی در دست تان بگیرید، بااعتماد بنفس تر جلوه خواهید کرد

خیلی از افراد در عکس ها دست و پاچلفتی و ناجور می افتند، اما نشستن یا پیدا کردن چیزی برای تکیه کردن به آن یاری می نماید این حالت تا حدودی رفع شده و فردی با اعتماد بنفس به نظر برسید. در ضمن ایستادن باعث می گردد احساس کنید کاملا در معرض دوربین هستید و شاید ندانید با دست ها و پاهای تان چه باید بکنید. اما نشستن یا در دست گرفتن چیزی باعث می گردد این احساس کمتر شده و فُرم بهتری برای بدن تان پیدا کنید، مثلا به راحتی می توانید آرنج تان را به لبه یک صندلی تکیه بدهید. این ژست خیلی بهتر از آن است که دست های تان را صاف و ساده آویزان کنید!

یک امتیاز دیگر ِ این شیوه هم این است که وقتی چیزی را با یک یا هر دو دست خود می گیرید، بالاتنه تان شرایط طبیعی تری پیدا می نماید و در ضمن باعث می گردد فکر تان روی چیزی غیر از عکس انداختن متمرکز گردد.

بدانید کدام نیم رخ تان بهتر از آن دیگری است

همه ما یک نیم رخ مان از آن یکی نیم رخ مان بهتر است! خیلی از شما ممکن است در حال حاضر بدانید کدام نیم رخ تان در عکس ها بهتر می افتد، اما هستند کسانی که هنوز این موضوع را نمی دانند. روش پیدا کردنش هم بسیار ساده است؛ کافیست دوربین تان را بردارید و از هر دو نیم رخ تان عکس بیندازید و سپس تصمیم بگیرید کدام یک بهتر از آن یکی است.

حتما از هر طرف صورت تان، 2 عکس بگیرید تا کاملا مطمئن شوید. طرفی از صورت تان که بهتر به نظر می رسد را به خاطر داشته باشید و این بار که سعی دارید ژست مناسبی مقابل دوربین بگیرید، همان نیم رخ تان را بیشتر نشان دهید.

گوشه چشم هایتان را کمی جمع کنید

به جای اینکه با چشمان کاملا باز به دوربین خیره شوید می توانید با کمی جمع کردن گوشه چشم ها، طبیعی تر به نظر برسید و در ضمن وقتی که این کار را می کنید، ناخوداگاه متوجه می شوید که لبخند می زنید، زیرا کمی تنگ کردن چشم ها باعث می گردد عضلات اطراف چشم های تان منقبض شوند و این حالت همراه با لبخندی که آگاهانه می زنید، صورت تان را طبیعی تر جلوه می دهد. بعلاوه متوجه خواهید شد وقتی که مقابل دوربین سعی می کنید چشم های تان را جمع کنید (چه کسی این کار را می نماید؟!)، ناخودآگاه میل به لبخند زدن دارید، زیرا احساس می کنید احمقید (البته با عرض معذرت!)، بنابراین خیلی راحت خنده تان می گیرد!

سخت نگیرید و راحت باشید

مقابل دوربین به خودتان سخت نگیرید و وسواس به خرج ندهید. می دانید چه چیزی بهتر از آرایش می تواند در زیبایی تان موثر باشد؟ یک حالت کاملا طبیعی! باور کنید و اگر باور ندارید امتحان کنید! اگر زمانی که برای عکس انداختن آماده می شوید، خودتان را معذب کنید، یا حتی زمانی که در حال آرایش کردن هستید، بیش از حد دقت و حساسیت به خرج دهید، آنچه که مدنظرتان است نخواهد شد.

خیلی وقت ها می بینید با اینکه یک آرایش کامل دارید، موهای تان به زیبایی درست شده اند و کیفیت عکس نیز بسیار خوب است، اما آنگونه که باید، در عکس خوب نیفتاده اید، چون راحت نبوده اید و ژستی مصنوعی گرفته اید. پس راحت و از ته دل تان لبخند بزنید و همان هیجانی را که در لحظه دارید، به عکس تان منتقل کنید، اگر فکرتان پریشان است، چند لحظه به چیز های خوب فکر کنید و با چند نفس عمیق، خودتان را آرام کنید. تمرکز لنز دوربین از تمرکز چشم های غیرمسلح خیلی بیشتر است!

با چشمان تان لبخند بزنید

یک لبخند اصیل و واقعی خودش را نشان خواهد داد، درست همان طور که یک لبخند مصنوعی و وارفته خود را لو می دهد. ترفندی که می توانید از آن برای تشخیص یک لبخند مصنوعی از یک لبخند واقعی بهره ببرید این است که به چین های گوشه چشم های کسی که لبخند می زند دقت کنید.

وقتی شما واقعا لبخند بر لب دارید، ناخودآگاه در گوشه چشم های تان چروک هایی می افتد و شادی شما خودش را در چشم های تان بروز می دهد. حتی شما می توانید با چشم های تان لبخند بزنید، حتی بدون اینکه عضله ای از لب تان را حرکت بدهید. رمز این لبخند این است که گوشه چشم های تان را کمی جمع کنید، یعنی همان طور که پیش تر گفتیم.

اگر معمولا در عکس ها پلک می زنید ...

اگر معمولا هنگام عکس انداختن پلک می زنید، کافیست دقیقا قبل از گرفته شدن عکس چشمان تان را ببندید و قبل از کلیک دوربین، به آرامی آن ها را باز کنید. دیگر چشمان تان بسته یا نیمه باز در عکس نمی افتند و عصبانی تان نمی نمایند!

نگویید: سییییییب

اینکه از قدیم می گفته اند موقع عکس انداختن بگویید: سیب، شوخی بی مزه ای است! چون باعث می گردد لبخندتان زورکی و مصنوعی به نظر برسد. اگر می خواهید چیزی بگویید می توانید کلمه مانی را ادا کنید که باعث می گردد دهان تان فقط کمی باز گردد و طبیعی تر به نظر برسید. یا اینکه اصلا چیزی نگویید و فقط لبخند طبیعی تان را بزنید.

غبغب ممنون

برای اینکه غبغب دار نشوید، گردن تان را کمی بکشید و صورت تان را کمی به جلو ببرید. این حرکت را مقابل آینه تمرین کنید تا موقع عکس انداختن بدانید دقیقا چه باید بکنید.

کمی رمز و راز باقی بگذارید

خیلی راحت، یک تصویر تمام نما از خود ارائه ندهید، و کمی از آن را برای تخیلات بیینده عکس تان باقی بگذارید. کمی رمزآلود بودن، گیرا و خوشایند است و این هنر شماست که این حس را در عکس تان ایجاد کنید.

کمی خم کردن سر، فقط یک طرف از صورت را نشان دادن، اینکه اجازه بدهید موهای تان بخشی از صورت تان را بپوشاند، همه این ها باعث می شوند عکس شما سایه ای از رمز و راز به خود بگیرد. پس یادتان باشد که صاف و مستقیم و تمام نما جلوی دوربین قرار نگیرید. با حالات تان بازی کنید و تکه هایی از پازل تصویرتان را باقی بگذارید تا بیننده آن را کشف کند.

از عکس های تان بازخورد بگیرید

عکس های تان را آنالیز کنید و بینید کدام شان را بیشتر دوست دارید؟ چه حالت یا ژست خاص و یا نکته ای باعث شده که در این عکس خوب بیفتید؟ می توانید نظر خانواده یا دوستان تان را نیز در خصوص عکس های تان جویا شوید. به هر حال سعی کنید از بازخورد عکس های تان برای دفعات بعدی یاری بگیرید.

منبع: womennow.in

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 18 مهر 1403 بروزرسانی: 18 مهر 1403 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 2332

به "چگونه خوش عکس باشیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه خوش عکس باشیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید