کاهش حمله قلبی با کاهش نمک
به گزارش کولو، محققان می گویند کاهش دریافت نمک میزان نصف قاشق چای خوری یا سه گرم در روز تقریبا از 500 هزار حمله قلبی پیشگیری می نماید.به گزارش هلث دی، تازه ترین تحقیقات نشان می دهد کاهش دریافت نمک می تواند جان هزاران نفر را از ابتلا به بیماری های قلبی و مرگ نجات دهد. کاهش نمک در رژیم

کاهش حمله قلبی با کاهش نمک
محققان می گویند کاهش دریافت نمک میزان نصف قاشق چای خوری یا سه گرم در روز تقریبا از 500 هزار حمله قلبی پیشگیری می نماید.
به گزارش هلث دی، تازه ترین تحقیقات نشان می دهد کاهش دریافت نمک می تواند جان هزاران نفر را از ابتلا به بیماری های قلبی و مرگ نجات دهد. کاهش نمک در رژیم غذایی و کاهش استعمال سیگار می تواند هزینه های بهداشتی و درمانی را به اندازه قابل توجهی کاهش دهد .حتی کاهش میزان بسیار اندکی از نمک در رژیم غذایی روزانه می تواند به اندازه قابل ملاحظه ای خطر بروز حملات قلبی، سکته مغزی و مرگ و میر را کاهش دهد.محققان اضافه کردند که این مزایا به همراه مزایای کاهش استعمال سیگار می تواند هزینه های بهداشتی و درمانی را به اندازه قابل توجهی کاهش دهد. گروهی از محققان دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو با همکاری محققان مرکز پزشکی دانشگاه استانفورد و دانشگاه کلمبیا این پژوهش را انجام داده اند. به گفته آنها کاهش میزان بسیار اندک نمک که مسلما تاثیر قابل تشخیصی در مزه غذا نخواهد گذاشت، می تواند مزایای شگفت انگیز و قابل ملاحظه ای روی حفظ سلامت قلب افراد داشته باشد. اطلاعات آماری نشان می دهد که در کشورهای پیشرفته مانند انگلیس و آمریکا میانگین مصرف نمک در میان بزرگسالان تقریبا 10 گرم در روز است. بخش اعظم این میزان نمک در غذاهایی که مردم خریداری می نمایند از جمله نان وجود دارد.
تشکیل تدریجی رسوب های چربی یا پلاک ها در لایه داخلی دیواره سرخرگ ها سبب بروز بیماری های قلبی می گردد. این رسوب ها سبب محدود کردن عبور جریان خون می شوند که این پدیده را تصلب شرایین یا سخت شدن رگ ها (آترواسکلروز) می نامند. دراین بیماری هیچ علامت واضحی وجود ندارد، اما زمانی که آسیب به سرخرگ ها جدی شده و جریان خون به قلب محدود گردد، سبب بروز درد خواهد شد. مسدود شدن کامل یک سرخرگ خون رسان به قلب، منجر به حمله قلبی ناگهانی و کشنده می گردد. کاهش دریافت نمک با کاهش فشارخون همراه است که این یک عامل کلیدی در ابتلا به بیماری های قلبی و سکته است. کاهش مصرف سدیم از سوی کارخانجات در تهیه غذاها به میزان حتی 10 درصد تاثیر چشمگیری در کاهش بیماری های قلبی و سکته دارد. آنالیز های تازه بیانگر آن است که کوشش های همه کشورها برای کاهش سدیم در غذاهای فرآوری شده جان صدها هزار انسان را نجات داده و هزینه های بیماری ها را هم به طور قابل توجهی کاهش می دهد.منبع:www.salamat.com
/ج
منبع: راسخون