برگزاری بیش از 600 هزار کلاس آنلاین به صورت زنده در شبکه شاد
به گزارش کولو، تهران (پانا) - مسئول شبکه آموزشی شاد در آیین رونمایی از فاز 3 شبکه آموزشی شاد اظهار کرد که آموزش وپرورش برای اولین بار اقدامی اساسی برای ورود به عرصه آموزش ترکیبی فراهم آورد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، سید حسن الحسینی در آیین رونمایی از فاز 3 شبکه شاد که با حضور وزیر آموزش وپرورش و شورای معاونین در ساختمان شهید رجایی برگزار گردید، اظهار کرد: پلتفرم آموزشی شاد با شیوع کرونا و در راستای ادامه فرایند آموزش، طراحی و راه اندازی شد و توانست ضمن ایجاد فضایی امن و سالم در بستر فضای مجازی برای حضور دانش آموزان، در مدت بسیار کوتاهی ارتقا یابد.
الحسینی اضافه نمود: پلتفرم پیغام رسان شاد در مدت کوتاهی در فاز دوم و سوم ارتقا یافت و توانست تبدیل به پلتفرم آموزشی - تعاملی گردد تا از این طریق آموزش و یادگیری در بستر فضای مجازی کارآمدتر و مؤثرتر گردد.
مسئول شبکه آموزشی دانش آموزان ضمن اشاره به رویکرد توانمندسازی کاربران در استفاده از بستر فضای مجازی، توضیح داد: یکی از اهداف مسئولان نظام تعلیم و تربیت درراه اندازی شبکه شاد، ارتقای ظرفیت و توانمندسازی کاربران در بهره برداری از بستر فضای مجازی است و این موضوع می تواند در آینده کشور تأثیر فراوانی داشته باشد.
وی با اشاره به حضور بیش از 12 و نیم میلیون دانش آموز در شبکه شاد گفت: شبکه شاد، توانست از ورود دانش آموزان به فضای ناسالم در بستر مجازی جلوگیری کند و فضایی امن و سالم برای دانش آموزان به وجود آورد تا از دغدغه خانواده ها کاسته گردد. آموزش وپرورش با راه اندازی این شبکه وسیع توانست برای اولین بار اقدامی اساسی برای ورود به عرصه آموزش ترکیبی فراهم آورد و انتظار می رود با کوشش بیشتر همکاران و حمایت خانواده ها و معلمان بتوانیم پارادایم جدید آموزشی را تقویت نموده و در پسا کرونا هم بتوانیم با استفاده از ظرفیت شاد از آموزش مجازی بهره ببریم.
وی گفت: امروزه در جهان سواد به خواندن و نوشتن محدود نخواهد شد و افرادی باسواد محسوب می شوند که بتوانند از انواع سوادها بهره مند باشند. در این زمینه در شبکه شاد توانایی تعریف انواع سواد برای دانش آموزان وجود دارد که این امکان به وسیله کتب درسی امکان پذیر نبود.
الحسینی ادامه داد: شبکه شاد امروز دارای امکاناتی از قبیل استقرار سیستم احراز هویت کاربران است. ایجاد گروهای درسی با عضویت 3 میلیون و دویست هزار گروه درسی و انجام عملیات تعامل درسی بین دانش آموزان و معلمان، راه اندازی 300 هزار کانال آموزشی و اطلاع رسانی در شبکه شاد، پیروز به جلب رضایت بیش از 80 درصد کاربران شده است.
مسئول شبکه شاد گفت: روزانه بیش از 600 هزار کلاس آنلاین به صورت زنده در شبکه شاد برگزار می گردد. همچنین شاد دارای سیستم پایش مدیران است که مدیران مناطق و مدارس می توانند با ایجاد تنظیماتی مربوط به خود آن را طبق شرایط مدرسه و منطقه خودتنظیم نمایند.
الحسینی با اشاره به سراسری بودن خدمات ارائه شده به وسیله شبکه شاد و اهمیت این پوشش همگانی گفت: در حال حاضر روزانه بیش از 8 میلیون فایل و 21 میلیون پیغام به وسیله شاد ارسال می گردد که با احتساب تعداد دانش آموزان عضو شاد می توان گفت هر دانش آموز روزانه 24 پیغام و 7 فایل را به وسیله شبکه شاد جابجا می نماید و این سطح بالای ارتباط را در شاد می رساند.
منبع: خبرگزاری پانا