12 باور غلط درباره پیشگیری از کرونا

به گزارش کولو، در بخش های اداری و بازرگانی خصوصا بخش هایی که در سال های اخیر ارتباط های زیادی با کشور چین داشته اند این باور غلط به سرعت باب شد که به کالا و نامه های دریافتی از چین نباید دست زد چرا که آن ها ناقل کرونا هستند.

12 باور غلط درباره پیشگیری از کرونا

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، پس از شایع شدن ویروس کرونا در کشور های جهان، باور های غلطی درباره پیشگیری از این بیماری در کشور های جهان مطرح شده است. این باور ها را بدانید و آن ها را جدی بگیرید.

1. مصرف سیر مانع از دریافت ویروس می گردد

این باور غلط است. سیر گیاهی است که خواص ضد میکروبی بالایی دارد، اما باعث نمی گردد شما ویروس کرونا یا ویروس سرماخوردگی را نگیرید. در بحث موادغذایی بیشتر تاکید شده موادی را وارد رژیم غذایی خود کنید که خاصیت بالا بردن ایمنی بدن شما را داشته باشند.

2. ماسک به تنهایی معجزه نمی نماید

زدن ماسک در مواقعی که یک ویروس همه گیر می گردد اقدام تاثیرگذاری است، اما به تنهایی مانع از دریافت ویروس نمی گردد. این باور که ما ماسک به صورت می زنیم و دیگر از دریافت ویروس ایمن می گردد به کلی غلط است. ضرورتی است در کنار ماسک به سایر نکات بهداشتی نیز توجه کنید

3. نور فرابنفش ویروس را از ما دور می نماید

این باور به کلی غلط است. در بعضی کشور ها این باور غلط باب شده که اگر در معرض لامپ های فرابنفش قرار بگیریم، ویروس کرونا از بدن ما دور می گردد و یا حتی پاکسازی می گردد. اما این نور نه تنها برای انسان مفید نیست و تاثیری در دریافت ویروس کرونا ندارد بلکه باعث صدمه دیدن پوست و بیماری های مرتبط با آن نیز می گردد.

4. مالیدن روغن کنجد بر بدن

در بعضی کشور ها شایع شده که مالیدن روغن کنجد به بدن باعث می گردد ویروس به بدن ما نفوذ نکند. این باور غلط را کنار بگذارید

5. واکسن ذات الریه مانع کرونا می گردد

این باور غلط در انگلستان شایع شده بود و خیلی زود از سوی محققان این کشور رد شد. در واقع ویروس کرونا ارتباطی با واکسن ذات ریه ندارد و کارشناسان سازمان بهداشت جهانی اعلام نموده اند ساخت واکسن ویروس کرونا حدود یک سال طول می کشد. حتی گفته شده محققان انگلیسی در حال آزمایش هایی ابتدایی از واکسن این بیماری بر روی حیوانات هستند.

6. نگهداری حیوانات خانگی باعث ابتلا به کرونا می گردد

عمده حیوانات خانگی در کشور های جهان گربه و سگ هستند که تا کنون هیچ موردی از ابتلای این حیوانات گزارش نشده است. اما تاکید کارشناسان سازمان بهداشت جهانی پس از هر تماس با حیوان خانگی تان، بهتر است دست هایتان را با آب و صابون بشویید. این کار به شما یاری می نماید از ابتلا به ویروس کرونا و البته باکتری های رایج مانند ایی. کولی و سالمونلا که از حیوانات به انسان ها منتقل می شوند، محفوظ بمانید.

7. اگر علایم کرونا را داریم گزارش نکنیم!

این باور نه تنها غلط است بلکه برای سلامتی شما به شدت نیز پر خطر است. در بعضی کشور ها این شایعه مطرح شده بود که اگر شواهد بیماری را دارید و این علایم آنقدر جدی نیست به پزشک مراجعه نکنید چرا که آن ها شما را به قرنطینه می برند و ممکن است چند روزی از فضای اجتماعی و شغل خود دور بمانید. قرنطینه کردن موارد مشکوک تابع علائم و آزمایش های متعددی است و خود درمانی در موارد مشکوک بسیار خطرناک است.

8. استفاده از آنتی بیوتیک ها

استفاده بدون دستور پزشک از آنتی بیوتیک ها خطرناک است و در واقع تاثیر بر عدم دریافت کرونا ندارد. در نظر داشته باشید آنتیبیوتیک ها برای از بین بردن عفونت های باکتریایی فراوری شده اند و مناسب عفونت های ویروسی نیستند.

9. هیچ کودکی مبتلا به کرونا نمی گردد

اینکه هیچ کودکی مبتلا به کرونا نشده باور غلطی است. در چین یک نوزاد به کرونا مبتلا شده، اما آمار ابتلای بچه ها به کرونا خیلی کم است و این دلیل کافی نیست که مراقب بچه ها نباشیم. در این زمینه متخصصان انگلیسی می گویند: سیستم ایمنی بچه ها بالای پنج سال و نوجوانان کاملا آماده مبارزه با عفونت های ویروسی است. آن ها ممکن است به ویروس آلوده شوند، اما به بیماری بسیار خفیف تری مبتلا می شوند که علائم عفونت نشان نمی دهد.

10. اسپری نمک بینی و غرغره آب نمک

این باور که اسپری نمک بینی و غرغره آب نمک می تواند مانع از ابتلا به کرونا گردد، باور درستی نیست. اسپری نمکی بینی و غرغره کردن آب نمک می تواند افراد مبتلا به سرماخوردگی معمولی را درمان کند، اما درباره کرونا این مساله صدق نمی نماید.

11. به کالا ها و بسته های ارسالی از چین دست نزنیم!

در بخش های اداری و بازرگانی خصوصا بخش هایی که در سال های اخیر ارتباط های زیادی با کشور چین داشته اند این باور غلط به سرعت باب شد که به کالا و نامه های دریافتی از چین نباید دست زد چرا که آن ها به شدت ناقل ویروس کرونا هستند. به گفته محققان سازمان جهانی بهداشت، ویروس کرونا نمی تواند بدین شکل به مناطق مختلف جهان منتقل گردد.

12. ویروس یک تا چند ماه در بدن مبتلایان می ماند

این باور غلط است. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی ویروس کرونا بین 2 تا 14 روز ممکن است در بدن افراد بماند.

منبع : ایرنا

بازگشت به صفحه رسانه ها

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 18 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 818

به "12 باور غلط درباره پیشگیری از کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "12 باور غلط درباره پیشگیری از کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید