طرز تهیه دمپختک؛ غذایی که جوان ترها از آن فراری اند

به گزارش کولو، دمپختک از آن غذاهایی است که با گذشت زمان و تفاوت های نسلی در برنامه غذایی کمتر خانواده ای به چشم می خورد؛ آن هم به این علت که بچه ها و جوانان علاقه کمتری به این غذا دارند. در حالی که این غذا واقعا طعم جذابی دارد و خوردن آن با ترشی این لذت را چندبرابر می نماید.

طرز تهیه دمپختک؛ غذایی که جوان ترها از آن فراری اند

مواد لازم برای تهیه دمپختک:

  • باقالا زرد خشک: 2 پیمانه
  • برنج: 400 گرم
  • پیاز خرد شده: 1 عدد عظیم
  • زرد چوبه: 1 قاشق غذا خوری
  • کره یا روغن: به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت دمپختک:

1. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

2. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و اندازهی روغن داخلش بریزید تا داغ گردد. بعد باقالی ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت اندازهی زرد چوبه هم به باقالی ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد 3 لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

3. کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و اندازهی کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک گردد و برنج دم بکشد.

4. پیازهای خرد شده را هم در اندازهی روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.

5. بعد از سرو دمپختک می توانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: kulu.ir شناسه مطلب: 1778

به "طرز تهیه دمپختک؛ غذایی که جوان ترها از آن فراری اند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمپختک؛ غذایی که جوان ترها از آن فراری اند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید